Figyelem!Regisztrálás után kérlek írj egy emailt nekem a szasz.attila@zaporozsec.com-ra melyben benne van a választott felhasználó neved,hogy aktiválni tudjam az azonosítód!
Újabb macerás meló:üregvédelem. Jó alaposan kifújtam mindenhol (itt-ott talán kissé túlzásba estem de sebaj )így remélhetőleg jó ideig elkerül a rozsda
szép munka , Te csináltad ? Én is pont ezzel foglalkozom, térképtartó zsebbel egészítem ki, mint a 966-nál eredetileg is volt. Ez is érthetetlen, hogy miért hagyták el, azt ami praktikus volt ?
Ki kellett venni a motort a kocsiból mert volt egy kis rezonálása.Ami nem lett volna baj,ha gyárilag is van Viszont nem tudtam,hogy mi okozza.Átgondolva mindent,felmerült egy kérdés:vajon jól lett rászerelve a kuplung szerkezet a lendkerékre?Mivel ott maradt a LEHET,(hogy nem) ezért kénytelen voltam megnézni.Szerencsére (?) itt volt a hiba és csak 180fokkal elforgatva kellett visszaszerelni,hogy megszűnjön az X-akta...Mindent egybevetve fáztam ettől a melótól,főleg,hogy egyedül kellett megcsinálni de így a végén igaz,hogy hulla fáradt vagyok,de boldog is ... Este jár a sör!